Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

RD s tromi bytmi, po kompl. prestavbe, centrum, Prešov

Interné ID: SH2110
Ulica: Prešov
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
798 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

*Znížená cena*Videoobhliadka* Reality Hofer ponúka na predaj rodinný dom s tromi samostatnými 3izbovými bytmi v centre Prešova. Táto jedinečná nehnuteľnosť dáva možnosť spojiť svoje bývanie s podnikaním alebo je vhodná aj ako viacgeneračné bývanie pre väčšiu rodinu, či ako investičná príležitosť na prenajímanie.
Dom má 3 poschodia a v roku 2019 prešiel kompletnou rekonštrukciou od základov a zmenou dispozície všetkých poschodí. 
Na každom poschodí tak vznikol moderný otvorený priestor. Z pôvodnej architektúry zostali zachované vysoké stropy, vďaka ktorým sú všetky priestory svetlé a vzdušné.

Momentálne je dom využívaný ako 2 byty na poschodiach a kancelária firmy na prízemí. Podlahová plocha každého poschodia je 105m2, spolu 315m2.

Pre lepšiu predstavu Vám dávame Vám do pozornosti aj videoobhliadku alebo 3D virtuálnu prehliadku na samostatnej stránke nehnuteľnosti domvcentre.sk.

Pri rekonštrukcii boli použité nielen kvalitné materiály, ale aj odvedená prvotriedna práca. Dôraz sa kládol predovšetkým na energetickú úspornosť, funkčnosť, moderný dizajn a trvácnosť vykonaných úprav.  Rekonštrukciou sa rodinný dom stal nízkoenergetickým, s ukazovateľom energetickej hospodárnosti A, A0.
Rekonštrukcia zahŕňa:

- Zateplenie fasády minerálnou vlnou
- Nová strecha a strešná krytina
- Výmena rozvodov vody, odpadu, elektriny
- Nové omietky a vysoké sadrokartónové stropy
- Plastové okná so zabudovanými vonkajšími žalúziami
- Drevené parketové podlahy, dlažba
- Nová sanita a obklady v kúpeľniach
- Rekonštrukcia komínov – piecka, krb
- Nové interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné vstupné dvere
- Rekuperáciu vzduchu
- Kúrenie plynové - radiátory, aj elektrické – stropné infrapanely
- El. brána, kamerový systém, dátové rozvody v každom byte
- Vstavané úložné priestory, kuchynská linka vrátane spotrebičov a nábytok na mieru
Mesačné náklady na všetky tri poschodia – 320,- eur

Podrobné informácie ohľadom rekonštrukcie a použitých materiálov nájdete na samostatnej stránke nehnuteľnosti domvcentre.sk

Dispozícia:
Prízemie - rozloha 105m2, 3x kancelária, kuchynka, sociálne zariadenie
Byt na 1. poschodí - rozloha 105m2, vstupná chodba, veľká obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa, detská izba, 2x kúpeľňa s WC, balkón
Byt na 2. poschodí - rozloha 105m2, vstupná chodba, veľká obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa, detská izba, 1x kúpeľňa s WC, balkón 

Celková rozloha pozemku je 530m2. Pozemok je oplotený, chránený kamerovým systémom. Vo dvore sú 4 zastrešené parkovacie miesta, dielňa, malé sedenie.
Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej jednosmernej ulici, do centra mesta je to 5 minút peši. V dosahu máte aj MHD.
Ak ste mestský typ, určite oceníte blízkosť centra a kaviarní, reštaurácií, obchodov, OC Novum, divadla, či bánk, pošty a úradov pre vybavovanie firemných vecí. Tiež Vaši zákazníci, či obchodní partneri Vás poľahky nájdu aj s využitím neďalekej MHD. V záujme zachovania súkromia majiteľa Vám presnú lokalitu radi prezradíme priamo pri obhliadke.

Ponuka je vhodná ako:
- bývanie pre viacgeneračnú rodinu,
- kombinácia bývania a podnikania pre jednotlivca alebo rodinnú firmu (kancelárie, ambulancia, ...)
- miesto podnikania pre viacero firiem (každá na svojom poschodí) napr. advokátska, realitná kancelária, notár, architekt, malá stavebná firma, jazyková škola, .... s možnosťou ďalej priestory prenajať.

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo a vybavenie hypotéky v ktorejkoľvek banke od nášho interného hypotekárneho špecialistu s dlhoročnou praxou.
V prípade záujmu o viac informácií alebo o obhliadku priamo na mieste kontaktujte nášho makléra Ing. Štefana Hofera, RSc. na tel. čísle 0905 717 775.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
530 m2
Úžitková plocha:
315 m2
Plocha pozemku:
530 m2
Podlahová plocha:
315 m2
Počet podlaží:
3
Počet izieb:
9
Balkón:
áno - 2
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
3
Energetický certifikát:
A
El. napätie:
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
vlastné
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti