Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

3 izbový byt, 77m2, ul. V. Clementisa, Sídlisko III, Prešov

Interné ID: SH2405
Ulica: Vlada Clementisa
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
115 000 €

Popis nehnuteľnosti

*Ihneď voľný* 3 nepriechodné izby*
Reality Hofer ponúka na predaj 3-izbový byt na ul. V. Clementisa na začiatku Sídlisku III v Prešove.  
Nachádza sa na 5/8 poschodí zrekonštruovaného bytového domu s výťahom. Jeho rozloha je 77m2. Orientovaný je S/J. 

Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, 2x izba, kúpeľňa, samostatné WC, komora/šatník

Byt je v pôvodnom stave (okná plastové, jadro umakart) a je pripravený na vašu rekonštrukciu. Možná je aj zmena dispozície kúpeľne a kuchyne. Po rekonštrukcii je byt vhodný na ďalší prenájom.
Bez balkóna, balkón len na medziposchodí.

Bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou - zateplenie fasády, oprava strechy, rekonštrukcia spoločných priestorov, nový výťah.
K bytu patrí pivnica. Mesačné náklady 200,- eur (Bytové družstvo 145 + el., plyn). Energetický certifikát budovy nepredložený.

Byt sa nachádza na začiatku Sídliska III v blízkosti nákupného centra Kaufland, parku A. Dubčeka, cyklistického chodníka okolo Torysy. Sídlisko III je známe výbornou občianskou vybavenosťou a množstvom zelene. Zastávka MHD do 2 minút.

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo a vybavenie hypotéky v ktorejkoľvek banke od nášho interného hypotekárneho špecialistu s dlhoročnou praxou.

Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle 0905 717 775 alebo mailom na hofer@realityhofer.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
77 m2
Stav:
pôvodný stav
Počet izieb:
3
Typ budovy:
panelová stavba
Pivnica:
áno
Špajza:
áno
Výťah:
áno
Počet poschodí od prízemia vyššie:
8
Poschodie:
5
Celková plocha:
77 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti