Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Moderný 3 izbový byt s kanceláriou na prízemí v centre, Prešov

Interné ID: SH2404
Ulica: Bayerova
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 3-izbový byt
Iné:
498 000 €

Popis nehnuteľnosti

*Nízkoenergetický, moderný, tehlový, s parkovaním, po kompletnej rekonštrukcii a prestavbe, v centre mesta - to sú výhody tejto ponuky* Reality Hofer ponúka na predaj moderný 3 izbový byt spolu s kanceláriou v prízemí na Bayerovej ulici v centre Prešova. Táto jedinečná ponuka dáva možnosť spojiť svoje bývanie s podnikaním alebo je vhodná  po úprave aj ako viacgeneračné bývanie pre väčšiu rodinu.

Byt má rozlohu 105m2. Prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou od základov a zmenou dispozície, čím vznikol moderný otvorený priestor. Z pôvodnej architektúry zostali zachované vysoké stropy, vďaka ktorým sú všetky priestory svetlé a vzdušné.

Kancelária na prízemí má rozlohu 105m2 a je to moderný priestor 3 kancelárii s kuchynkou a príslušenstvom.

Pre lepšiu predstavu Vám dávame Vám do pozornosti aj videoobhliadku.

Pri rekonštrukcii boli použité nielen kvalitné materiály, ale aj odvedená prvotriedna práca. Dôraz sa kládol predovšetkým na energetickú úspornosť, funkčnosť, moderný dizajn a trvácnosť vykonaných úprav.  Vďaka tomu bol dosiahnutý ukazovateľ energetickej hospodárnosti A, A0. Rekonštrukciou prešiel aj celý dom, kde sa byt a priestory nachádzajú.

Rekonštrukcia zahŕňa:

- Zateplenie fasády minerálnou vlnou
- Nová strecha a strešná krytina
- Výmena rozvodov vody, odpadu, elektriny
- Nové omietky a vysoké sadrokartónové stropy
- Plastové okná so zabudovanými vonkajšími žalúziami
- Drevené parketové podlahy, dlažba
- Nová sanita a obklady v kúpeľniach - vaňa a sprchovací kút, kúpeľňový nábytok
- Rekonštrukcia komínov – piecka
- Nové interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné vstupné dvere
- Rekuperáciu vzduchu
- Kúrenie plynové - radiátory
- El. brána, kamerový systém, dátové rozvody v byte

Mesačné náklady na byt a kancelárie cca 210,- eur

Dispozícia:

Byt na 1. poschodí - rozloha 105m2, vstupná chodba, veľká obývačka spojená s kuchyňou a jedálňou, spálňa, detská izba, 2x kúpeľňa s WC, balkón

Kancelária na prízemí - rozloha 105m2, 3x kancelária, kuchynka, sociálne zariadenie

Dom je na pozemku s rozlohou 530m2. V cene je aj podiel na pozemku. Pozemok je oplotený, chránený kamerovým systémom. K bytu a kancelárii patria 2 zastrešené parkovacie miesta, sklad, predzáhradka.

Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej jednosmernej ulici, do centra mesta je to 5 minút peši. V dosahu máte aj MHD.

Ponuka je vhodná ako:

bývanie pre viacgeneračná rodinu, kombinácia bývania a podnikania pre jednotlivca alebo rodinnú firmu, napr. advokátska, realitná kancelária, notár, architekt, malá stavebná firma, jazyková škola, ....

Určite oceníte blízkosť centra a kaviarní, reštaurácií, obchodov, OC Novum, divadla, či bánk, pošty a úradov pre vybavovanie firemných vecí. Tiež Vaši zákazníci, či obchodní partneri Vás poľahky nájdu aj s využitím neďalekej MHD. V záujme zachovania súkromia majiteľa Vám presnú lokalitu radi prezradíme priamo pri obhliadke.

V prípade záujmu o viac informácií alebo o obhliadku priamo na mieste kontaktujte nášho makléra Ing. Štefana Hofera, RSc. na tel. čísle 0905 717 775

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
210 m2
Stav:
úplne prerobený
Energetický certifikát:
A
Energetická náročnosť budovy:
Nízkoenergetický
Balkón:
áno
Sklad:
áno
Rok poslednej rekonštrukcie:
2019
Počet poschodí od prízemia vyššie:
2
Celková plocha:
530 m2
Vykurovanie - lokálne:
áno
Internet:
áno
Optická sieť:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti