Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Záhrada s chatkou, 519m2, BA - Vrakuňa

Interné ID: JS2303
Ulica: Brezová
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Okres: Bratislava II
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Pozemky
Typ: Predaj
Typ pozemku: Záhrady
150 000 €

Popis nehnuteľnosti


Reality Hofer ponúka na predaj pozemok - záhradu s výmerou v oplotenej záhradkárskej osade v tesnej  blízkosti Lesoparku vo Vrakuni. 
Veľkosť pozemku je 519m2 + podiel na prístupovej ceste a chodníku.
Vjazd do areálu je z Hradskej ul. a je kontrolovaný diaľkovým ovládaním. Oblasť je ohraničená z jednej strany Malým Dunajom a z druhej Vrakunským lesoparkom. 
Záhrada sa nachádza v peknom tichom prostredí a ponúka veľa možností na trávenie voľného času, výhodou je aj priamy vstup z pozemku do lesoparku.

IS – voda, elektrina, žumpa, plynová prípojka na okraji pozemku 

Záhrada je oplotená. Polievanie záhrady je riešené cez vlastnú studňu. Na pozemku sa nachádza aj záhradná sprcha s bojlerom, murovaný krb a posedenie s altánkom.

Na pozemku  sa nachádza aj záhradná zateplená a podpivničená, plne vybavená chatka so súpisným číslom o rozlohe 16 m2. Chata bola postavená v 70 rokoch.  
Dispozícia chatky:
1. NP kuchynka, toaleta, obývacia/spacia časť) + terasa 
1.PP kryté schodisko do pivnice + pivnica. 

Od spoločnej areálovej cesty, kde je možné parkovať, vedie k pozemku 19 m dlhý chodník o šírke 1,2 m. Parkovanie je teda možné tam, alebo na neďalekom  spoločnom parkovisku v záhradkárskej osade.

Pozemok je udržiavaný, rovinatý, s rodiacimi ovocnými stromami  ( višňa, jablone, broskyne , marhula, figy a hruška ).  
Veľkou výhodou je aj priamy vstup z pozemku do Lesoparku, ktorý prešiel v poslednom období výraznou revitalizáciou a ponúka príjemnú oddychovú zónu s viacerými atrakciami (detské, aj workoutové ihrisko, náučný chodník, rozhľadňa,  kruhové ohniská na opekanie, bufet). Priamo v areáli sa nachádza zástavba rodinných domov s možnosťou bývania. 

Pre viac informácií a obhliadku priamo na pozemku kontaktujte nášho makléra J. Šipkovský na číslo 0918 604 951, alebo mailom na sipkovsky@realityhofer.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Celková plocha:
519 m2
Plocha pozemku:
519 m2
El. napätie:
230V
Parkovanie:
verejné
Voda:
verejný vodovod
Kanalizácia:
žumpa

Pozrieť na mape

Maklér

Moje dlhoročné skúsenosti ma naučili, že jednanie narovinu, zodpovedný prístup, profesionálne služby a prvotriedny servis sú aj pri predaji nehnuteľností jediná cesta k Vašej spokojnosti.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti