Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pavlačový 1,5 izbový byt v širšom centre, Šancová, Bratislava - Staré mesto

Interné ID: JS2304
Ulica: Šancová
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 1-izbový byt
164 900 €

Popis nehnuteľnosti

Reality Hofer ponúka na predaj 1,5-izbový byt na ul. Šancová, v širšom centre Bratislavy.  
Nachádza sa na 3/6 poschodí bytového domu bez výťahu. Jeho rozloha je 45,63m2. Orientovaný je na juhozápad. Jedná sa o pavlačový bytový dom, vstup do bytu je teda z pavlače. Uprostred komplexu sa nachádza záhrada. 

Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka, malá spálňa, kúpeľňa so sprchovacím kútom a s WC

Byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou - plastové okná s interiérovými žalúziami, čiastočne rozvody elektriny, vymenené potrubia a rozvody v kúpeľni. 
Niektoré steny boli obmurované na zníženie hluku od susedov. Kúpeľňa murovaná, zrekonštruovaná.

Mesačné náklady 105 EUR/ 1 osoba + energie.

K bytu patrí aj spoluvlastnícky podiel na nebytovom priestore, ktorý sa nachádza na 1. posch. bytového domu o veľkosti 25,6 m2. 

Bytový dom patrí do komplexubytových domov UNITAS, ktorý je národnou kultúrnou pamiatkou. Nachádza sa medzi Trnavským a Račianskym mýtom na Šancovej ulici. Dom je pavlačový a má šesť nadzemných podlaží a jedno podzemné podlažie.  Na každej pavlači sa nachádzajú 3 byty. V suteréne sú spoločné priestory a pivnice. 
Bytový dom prechádza rekonštrukciou - zateplenie, nová strecha, fasáda, výmena stúpačiek a rozvodov kanalizácie. Vstup do bytového domu je elektronický vrátnik s čipom.
Parkovanie rezidenčné.

Nehnuteľnosť je situovaná v lokalite s veľmi dobrou občianskou vybavenosťou. V pešej dostupnosti sa nachádzajú obchody s potravinami, banka, tržnica, zdravotné stredisko, lekáreň, nákupné centrum CENTRAL, reštaurácie, bary a kaviarne, park na Račianskom mýte. Do 10 minút sa nachádza Park Jama, Štadión Ondreja Nepelu a kúpalisko Tehelné pole. Zastávka MHD je vzdialená cca 4 minúty pešo a na Hlavnú železničnú stanicu sa dostanete za 15 min. V centre mesta ste električkou za 5 minút.  Dostupnosť MHD do všetkých častí Bratislavy. V blízkosti čoskoro novovybudované centrum kultúry a oddychu "Nový Istropolis".

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. 

Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle 0918 604 951 alebo mailom na sipkovsky@realityhofer.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
43 m2
Úžitková plocha:
43 m2
Poschodie:
3
Počet podlaží:
6
Balkón:
nie
Kúpeľňa:
sprchovací kút
Výťah:
nie
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Moje dlhoročné skúsenosti ma naučili, že jednanie narovinu, zodpovedný prístup, profesionálne služby a prvotriedny servis sú aj pri predaji nehnuteľností jediná cesta k Vašej spokojnosti.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti