Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj 2,5 izbový byt, 66m2, Exnárova, Sekčov, Prešov

Interné ID: SH2306
Ulica: Exnárova
Obec: Prešov
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Typ bytu: 2-izbový byt
105 000 €

Popis nehnuteľnosti

*Ihneď voľný* Všetky izby sú nepriechodné, takže byt je vhodný aj na následný prenájom*
Reality Hofer ponúka na predaj 2,5 izb. byt na ul. Exnárova na Sídlisku Sekčov v Prešove. 
Byt sa nachádza na 6/8 poschodí s výťahom. Jeho rozloha je 66m2.  Vďaka orientácii okien na východ a západ je po celý deň slnečný a svetlý.     

Byt je po čiastočnej rekonštrukcii -  plastové okná, podlaha plávajúca, parkety, PVC, jadro je murované, je vymaľovaný. Byt je voľný, takže hneď po kúpe sa môžete sťahovať alebo začať s úpravami podľa svojich predstáv.

Dispozícia: vstupná chodba, kuchyňa s jedálenským kútom, obývačka, spálňa, malá izba, kúpeľňa, samostatné WC, byt je bez balkóna

K bytu patrí pivnica. Parkovanie možné pri bytovom dome. Bytový dom je zrekonštruovaný, zateplený, nový výťah. 
Energetický certifikát budovy nebol predložený. Možné pripojenie na optický internet.

Sídlisko Sekčov je známe výbornou občianskou vybavenosťou. Neďaleko je niekoľko ZŠ, MŠ, nákupné centrum MAX, Billa, obchody, poliklinika, lekárske stredisko, kostol, zastávka MHD do pár minút. 

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo a vybavenie hypotéky v ktorejkoľvek banke od nášho interného hypotekárneho špecialistu s dlhoročnou praxou.

Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle 0905 717 775 alebo mailom na hofer@realityhofer.sk.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
čiastočne prerobený
Celková plocha:
66 m2
Úžitková plocha:
66 m2
Poschodie:
6
Loggia:
nie
Počet podlaží:
8
Balkón:
nie
Výťah:
áno
Parkovanie:
verejné
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
áno

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti