Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Znížená cena! 6IZB RD, bazén, solar. panely, Záborské, Prešov

Interné ID: SH2210
Ulica: Záborské
Obec: Záborské
Okres: Prešov
Kraj: Prešovský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
399 000 €

Virtuálna prehliadka

Popis nehnuteľnosti

*Znížená cena*Videoobhliadka aj 3D scan domu*Ihneď voľné*  Krytý bazén vyhrievaný solárnymi panelmi, 6 izieb, parkovanie pre 5 áut, upravený pozemok a všetko v dosahu MHD len 10 minút od centra Prešova. 

Reality Hofer ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom, ktorý poskytuje komfortné bývanie v dosahu MHD v obci Záborské. Dom je situovaný v zastavanej časti obce, na kopci, s nádherným výhľadom do okolia. Je to pokojná lokalita len 10 minút autobusom MHD od mesta Prešov a s výbornou dostupnosťou autom bez zdržania a kolón do Košíc, aj na Poprad.
Rodinný dom bol kolaudovaný v roku 2004 a v roku 2011 bol k nemu pristavaný bazén. Vďaka svojej dispozícii je vhodný aj pre viacčlennú rodinu. 
Zastavaná plocha domu je 239m2, úžitková plocha je 530m2. Dom je slnečný a svetlý, orientovaný na V a Z (východ - vstup, západ - terasa a záhrada). Celková rozloha pozemku je 970m2.

Dispozícia:
Dom je dvojpodlažný s medziposchodím.
Prízemie : vstupná chodba, obývačka prepojená s kuchyňou a jedálenským kútom s východom na terasu, špajza, pracovňa, kúpeľňa so sprch. kútom a WC, garáž
Medziposchodie: 2x izba s balkónom
Podkrovie: 2x izba, kúpeľňa s vaňou, masážnym sprchovým kútom, WC, bidet
Vonkajšia terasa, pod ktorou je bazén.

domvzaborskom.sk - stránka, kde nájdete viac informácii o dome, o stavebných materiáloch a iných technických záležitostiach vrátane videoobhliadky a 3D scanu 

Výhody: 
- krásny veľký pozemok 970m2
- parkovanie pre 5 vozidiel (1x garáž, 4x parkovanie vo dvore)
- zabezpečovacie zariadenie s kamerovým systémom ovládané aj na diaľku
- vyhrievaný sklokeramický krytý bazén s protiprúdom (rozmery sú 9,6 x 3,7 m a hĺbka od 1,4 do 1,8m), s osvetlením a celoročným kúpaním, odvetrávaný, podlahové kúrenie, vyhrievanie cez solárne panely
- jakuzza pre 5 osôb + sprcha
- solárne panely na ohrev TUV (aj bazén)
- klimatizácia v izbách
- el. ovládané vonkajšie žalúzie
- veľké úložné priestory v každej izbe (vstavané skrine, šatník)
- kuchynská linka je veľká, v tvare písmena U a je vybavená zabudovanými spotrebičmi - rúra, indukčná varná doska, digestor, umývačka, chladnička
- krb v obývačke
- komplet IS – el., plyn, kanalizácia, vodovod, 2x studňa,
- možnosť prepojenia celého domu na mestský vodovod alebo studňu diferencovane
- pozemok oplotený, redná časť sú okrasné tepané kovové dielce s bráničkou a el. posuvnou bránou
- upravená záhrada s okrasnými kríkmi, detskou šmýkačkou, vyvýšenými záhonmi, domčekom na náradie
- automatický závlahový systém v záhrade
- zakrytá terasa

Vďaka využívaniu solárnych panelov dokážete držať náklady pod kontrolou. Mesačné náklady 250,- eur + 100,- eur pri celoročnej prevádzke bazéna/ 7 osôb.

Lokalita:
Obec Záborské sa nachádza len 7km od Prešova. Autobusom MHD ste v meste za 10 minút. Rovnako výborná je dostupnosť do Prešova aj autom, tiež napojenie na Košice a Poprad. 
V obci Záborské sa nachádza obecný úrad, kostol, potraviny Milk Agro, materská škôlka, multifunkčné ihrisko, veľké futbalové ihrisko, 2x detské ihrisko. 
Obec sa pýši aj vlastným futbalovým klubom. Ak chodíte radi na prechádzky do lesa, či na huby, v lesoch nad Záborským si prídete na svoje. A za pár minút ste aj v rekreačnej oblasti Sigord.

Viac informácii o dome, o stavebných materiáloch nájdete na stránke domvzaborskom.sk

V cene kompletný právny servis a úhrada katastrálnych poplatkov spojených s prevodom. V prípade kúpy na hypotéku poskytneme tiež zdarma finančné poradenstvo a vybavenie hypotéky v ktorejkoľvek banke od nášho interného hypotekárneho špecialistu s dlhoročnou praxou.
Viac informácií alebo obhliadku priamo na mieste získate od nášho makléra na čísle 0905 717 775 alebo mailom na info@realityhofer.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
970 m2
Úžitková plocha:
530 m2
Plocha pozemku:
970 m2
Zastavaná plocha:
239 m2
Počet izieb:
6
Balkón:
áno - 1
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
2
Klimatizácia:
áno
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
studňa a vodovod
Krb:
áno
Typ:
interiérový
Garáž:
áno
Kanalizácia:
Verejná kanalizácia
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Som majiteľ realitnej kancelárie Reality Hofer a už viac ako 12 rokov aktívne pracujem aj ako realitný maklér a certifikovaný finančný sprostredkovateľ hlavne v oblasti hypoték a poistenia. V mojej práci, aj v práci môjho tímu kladiem dôraz na odbornosť, individuálny prístup k Vašim nehnuteľnostiam a priamu komunikáciu s klientom.

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti